Sådan skød jeg et gruppebillede med 13 personer

 Go Large, Gruppebillede

På billedet herunder er alle personer skudt i små grupper, eller enkeltvis – og alle herefter samlet til et stort billede. Et gruppebillede lavet på denne måde giver fleksibilitet da alle ikke behøver være til stede samtidig.

Dernæst er det lettere at sikre at alle personer fremstår godt, da der på større grupper, næsten ALTID er én enkelt, der ser knapt så heldig ud – lukkede øjne, kigger væk osv.

Er det f.eks. billeder til en virksomhed, af ledelsen eller bestyrelsen kan det være en ide at lave det på denne måde, da nye personer nemt kan sætte ind uden alle behøver bruge tid på at være til stede. Det er dyrere at lave men du sparer penge på den lange bane.

gruppebillede, gruppe billede, familie billede, familiebillede

Det er sjældent at man tænker på at tage et billede af hele familien. Benyt dig af muligheden, fordi senere hen vil alle sikkert være glade for et flot portrætbillede af jer alle som minde. Har du brug for at få lavet noget lignende – eller blot få taget en serie professionelt udseende portræt billeder, så er du velkommen til at kontakte mig her Kontakt Elmo Photography