Erhvervsportræt til Altinget

Erhvervsportræt af Søren som elsker elektronisk musik, og læssevis af kaffe..

I sidste uge havde jeg fornøjelse af at tage en serie portræt billeder af den søde og rare Søren Wille, der arbejder som afdelingschef i Transportministeriet. Søren skulle bruge et erhvervsportræt til en artikel i den politiske netavis Altinget, som handler om ham som leder, og hans evne til at skabe resultater. Søren elsker som jeg også elektronisk musik, og læssevis af kaffe 🙂 

SørenWille2
SørenWille2
SørenWille1
SørenWille1
Screen Shot 2015-10-26 at 17.46.23
Screen Shot 2015-10-26 at 17.46.23

Altinget: “TOP-TALENTERNE: Han er til elektronisk musik, læssevis af kaffe, og så har han en særlig evne til at skabe resultater. Læs interview med afdelingschef Søren Wille fra Transportministeriet, der er blandt statens mest lovende topledere.”

Du kan læse hele artiklen på Altinget her (kræver login!)

Et samarbejde med dig

Elmo Photography laver profesionelle erhvervsportrætter der passer til din virksomhed. Og er skarpe på at finde den helt rigtige vinkel for at formidle netop jeres budskab, uanset om I er en stor eller lille virksomhed.

Vi får os en snak inden fotograferingen, og planlægger sammen hvordan dine portrætter vil fungere bedst. Hvad enten det er portrætter eller billeder af medarbejdere i miljø, så kan Elmo Photography levere en løsning, så din virksomhed fremstår professionelt på forskellige platforme, digitalt som på tryk.

Se flere eksempler og læs mere her