Erhverv og virksomhedsprofil

Erhverv og virksomhedsprofil

Skal din markedsføring arbejde for dig og skaffe nye, tilfredse kunder? Er dit visuelle blikfang af samme kvalitet, som dine produkter? Mit fokus er på billeder, fordi gode billeder sælger!

Jeg tilbyder fotografering af medarbejdere, produkter og bygninger. Jeg har en reklamefotografisk tilgang til billederne, hvilket sikre jer flotte og kreative vinkler, samt teknisk flotte fotos til jeres hjemmesider, tryksager etc.

Med en skarp visuel identitet, er du et langt stykke ad vejen. Billeder er et effektivt redskab til at skabe opmærksomhed om dig og dit produkt. Lad mig hjælpe dig med at skabe en solid platform, som kan bruges bredt i både online medier – og på tryk.

Et samarbejde med dig

Er du i tvivl om, hvilken type fotomateriale du kunne tænke dig eller har brug for, så kontakt mig her og lad os sammen arbejde frem mod den rigtige løsning for dig og din virksomhed. Fortæl mig dine ideer og ønsker, så supplerer jeg og giver mine forslag. Så finder vi sammen den bedste løsning for dit erhverv og virksomhedsprofil.

Vi får os en snak inden fotograferingen, og planlægger sammen hvordan dine portrætter vil fungere bedst. Skal det f.eks. være en fed location eller mere et clean look som man kan opnå i studiet.

Elmo Photography laver profesionelle erhvervsportrætter der passer til din virksomhed og er skarpe på at finde den helt rigtige vinkel for at formidle netop jeres budskab, uanset om I er en stor eller lille virksomhed.

Hvad enten det er portrætter eller billeder af medarbejdere i miljø, så kan Elmo Photography levere en løsning, så din virksomhed fremstår professionelt på forskellige platforme, digitalt som på tryk.

  • Professionelle erhvervsportrætter af din virksomheds medarbejdere.
  • Præsenter dine produkter på den bedst mulige måde med professionelle produktfotos.
  • Få gode fotos af dit virksomheds event, f.eks. til din pressemeddelelse m.m.
Nybolig før_efter-1
Nybolig før_efter-1
Nybolig før_efter-2
Nybolig før_efter-2
SparV_2
SparV_2
Erhvervs Foto-3
Erhvervs Foto-3
Portræt Dame
Portræt Dame
Medarbejder portræt
Medarbejder portræt
Firmaportræt
Firmaportræt
Erhvervs Foto
Erhvervs Foto
CensePsyk
CensePsyk
Erhvervsfoto
Erhvervsfoto